Amatör

Jag är förtvivlad, äntligen kom soffan, var strålande lycklig tills jag ser att jag beställt divanen på fel sida. Förkrossad kanske är mer passande.




Nu, 2 timmar senare och soffan står på sin rätta plats med matta och soffbord så känns det helt ok, det va inte så illa som jag först trodde. hehe, finns nog en liten drama queen i mig ändå, eller det kanske hör till just nu bara, jag skyller på det. Det är faktiskt tom jättefint i vårat sovrum nu, kanske kan visa en bild sen, även fast jag tycker jag inte kommit så långt i bloggeriet än. Men jag har ju sett att det är så man gör =)

En handyman har jag här hemma också, - lita på din handyman babe! säger han, den fina, som jag precis hörde en suck från när han står på knä för att skruva ihop vårat nya tv-bord =) 

Vilken tur att jag inte behövde lägga mig och fundera på varför jag är så klantig, det löste ju sig! Hjälp, jag är så positiv.

God natt!

peace and loooooooooove!

En vanlig dag?

Nej, för det är fröken Mayas födelsedag!! Grattis på din dag syster, Love u!

Snö kaos ute idag, jag som tänkte va effektiv och åka till ikea..men jag struntar i det. Kanske kan göra nån nytta här hemma istället, plocka undan lite och så så att SOFFAN får plats =) Jag längtar, vår alldeles egna stoooooora snygga soffa, wow.

Har en grym beslutsångest över helgen, mora eller inte? åker jag inte så ser jag inte det röda huset med vita knutar förrän i jul, känns lite sådär. Samtidigt står det där jäkla ikea och bara väntar på att jag ska dit och spendera mina sedlar. Och en man söt som socker i den nya soffan. Ja, det krävs lite fundering.

Nej, nu måste jag nog fixa lite.


Svennebanan

Jag och min afrikan har precis varit ultra svennar och ätit spenatstuvning, himla gott va det! =)

Har idag hängt och haft superlååång lunch med maya och nettan, the crew samlat i skärholmen. Fab. Jo, fick lov att shoppa lite också... oops..

Malin och ängla ligger och är sjuka i svinsjukan...så ingen ängla för mig i helgen =( men det är nog bra det, när man är i riskzon o allt nuförtiden.

Imorrn kommer soffan, yeah! äntligen kan man titta på tv utan att få ryggskador av att sitta på trägolvet, inte så fab! och jag har köpt lampa idag också till vardagsrummet.. den finaste av fina. Har spanat på denna lampa huuuuur länge som helst, och nu, äntligen är den min.

Sitter och funderar på en mora resa på fredag kanske.. Borde göra massa andra saker, men varför göra det då när jag kan göra det sen? =)  well, vi får se. Ett plus hade ju varit om man fick träffa fröken johanna och miss molly blink blink. 

Läste häromdagen att 70% av bloggarna uppstår när man väntar eller fått barn, hur kommer det sig? och helt plötsligt ingick jag i statistiken =) Men jag kan förstå detta fenomen. Himla skönt med folk som läser som vet vad man pratar om och kan ge råd och stöd. Även dom runt omkring också förstås som vill veta vad som händer och som man inte har runt knuten, vilka är inga typ.

Lyssnar på luciano och har det bra, mandariner ingår också i detta nu. Glass hade suttit fint också men det får nog vänta. Är supertorsk på glass nu.. Förr har jag knappt gillat glass. Men har börjat märka att saker och ting inte är som vanligt. Gillar läget helt enkelt =)

Det snöade i denna stad idag, eller flingor av något liknande iaf. Bara för det lägger jag upp min´favoritbild från i somras.

Peace and looooove



Early morning

Sitter här, äter havregrynsgröt och lyssnar på den bästa, Beres Hammond-I feel good. Kl 07.00. Strålande start! =)

Hoppas på lamp köp idag. Nästa vecka kommer soffan,  jippie!

Peace


Long time

Så, nu är jag här igen! Fick sms av mamma igår om att det är för lång tid mellan inläggen, bäst och lyssna på blogg experten ;)

Här hemma har det hänt mkt, dom är klara med tapeter och målning äntligen! Nu väntar vi bara på möbler och köksluckor =) Ringde om luckorna idag och själv klart var det strul där med så vi kanske får dom innan jul om vi har tur, yes! eller nåt, jag blir ju så sur.. Jag har väldigt svårt för att prata med såna här människor som bara säger ja tyvärr men så blev det.. jaha. Jag fasar för samtal med försäkringskassan och dylikt, skulle helst slippa systemet helt om jag kunde, dock svårt i byråkrati sverige. Så, nog med neggo.

VI var på babyland igår, haha jag har nog aldrig känt mig så malplacerad som där.. snacka om lost in space =) vi gick in va inne MAX 10 min sen gick vi.. Känns fortfarande som jag inte är berättigad att gå in där + att hela djungeln av prylar gör mig tokstressad. Vad behöver man och inte? finns ju hur mkt som helst att köpa och säkert så är 70% av det hela helt onödigt.. Nu behöver jag ju inte bli superstressad än men kanske dags och börja inse att det kommer en liten här nästa år =) På tal om det, nästa vecka blir det ultraljud! Börjar längta nu faktiskt, känns som det kommer göra det hela mer verkligt, jag mår ju så bra hela tiden så allt känns precis som vanligt. Men häromdagen TROR jag att jag kände h*n, det vet jag ju inte eftersom det är första gången och första gången jag TROR jag kände hehe. Men som en liten sprattlande fisk ungefär, coolt.

Igår pratade jag med bästa Mayas älskade man Mr S, han är ju helt fantastisk den mannen =) Vi har stora planer för fröken Maya =) Jag blir så glad när folk nära mig har det bra, och dom har det verkligen bra. No more drama för nån av oss! Inte kunde jag väl tro för 2 år sen mitt i allt kaos att det va så här det skulle bli, jag blir så nöjd =)

Jag skulle verkligen vilja åka upp till mamma och mora en helg snart men det går inte... bara jobbar och jobbar =( så jag hoppas vi kan få besök av mamma istället ;) bara soffan kommer så kan äntligen folk börja komma igen! Älskar och ha folk hemma!

Jag skulle kolla på desperate housewifes här på nätet men så kostar det, helkefft ju. Men jag överlever nog ändå =)

Här kommer några kort från vår höst promenad, och ja, vi är posers båda 2 haha


peace and love!


RSS 2.0