En fantastisk dag!

Gud, idag vaknade jag nästan skrattandes kan jag säga, drömde en så himla rolig dröm inatt om mig och jenny och vår gamla mellanstadielärare =) Varje natt är ett äventyr nuförtiden =)

Så nu är jag alltså på ett jättebra humör och det är så himla skönt! Fick höra en sak nu på morgonen och hoppas hoppas hoppas..

Tapetseraren är här och pysslar och det blir jättefint!

Är hemma nu efter att ha jobbat natt, börjar dock kl 15 igen men det gör inget eftersom jag är så glad ändå =) Allt har löst sig med scheman och grejjer och äntligen har jag hel tid på rullande schema så nu kanske jag kan slappna av lite grann, seikou har också jobb nu så hjälp, allt rullar på smidigt! =) På tal om seikou, min älskade så är han på jobbet nu och vi har inte setts på ett tag eftersom vi jobbar om varandra men jisses vad jag saknar honom, den fina vackra bästa mannen =) tänk hur allt blev.. det va nästan ett år sen på dagen han åkte till gambia och va borta i 8!!!mån.. så här i efterhand har tiden gått fort men jag har svårt att tänka på tiden han va borta, för det va himla jobbigt. Men nu är det slut på det och livet tog sen en rejäl sväng när han kom tillbaka! =) som vi har väntat... det är så spännande att jag nästan spricker ibland =) börjar landa mer och mer och känner hur jag sakta förändras både fysiskt och psykiskt.. Känner mig nöjd med saker och ting som sker och ser saker på ett helt annat sätt, bryr mig om människor som står mig nära och bryr mig om männsikor som jag hoppas kommer bli framtida nära vänner =) eftersom det verkar bli så, nya bekantskaper kommer och gamla som mystiskt förändras och försvinner.. Ibland kan det kännas jobbigt och tänka på det men livet har sin gång och man får gilla läget helt enkelt och ge mer kärlek till dom som finns nära =) Gud va filosofisk jag är ser jag men det känns bra =)

Ta hand om er! much love ♥


Måsten och borden

Jag borde och måste göra massa saker idag, samtidigt galet oinspirerad när det är grått trist och ser allmänt trist ute.. Är ju faktiskt ledig idag! skräll utan dess like, vet inte riktigt hur man hanterar såna situationer =) alltså, det händer inte alltför ofta att jag får vara ledig.. måste nog börja vänja mig snart med tanke på vad som komma skall.. well, tapetseraren kommer idag och hämtar nyckel! hade blitt strul så min order hade inte ens kommit iväg men jisses vad fort det gick efter det =) så nu borde det ju faktiskt vara färdigt här nästa vecka, galet spännande =)

Jag saknar min maya... hon har vart uppe i orsa nu ett tag och jag har bara sett henne 2 ggr! sen i augusti, borde vara olagligt..för att inte tala om ängla som vart borta i år och dar känns det som..ska ta tag i detta i helgen när jag faktiskt också är ledig!

Mycket och ofta tänker jag på hur ett liv i mora hade sett ut, ett hus, en trädgård en bil och alla de där sakerna jag växt upp med.. tror jag nu hade älskat det livet. Jag drömmer om att vara husmor och ha sy junta =) MEN... inga jobb och andra praktiska saker gör det hela ganska omöjligt.. men det är en tanke som ligger nära till hjärtat och så fort det är möjligt så kommer vi nog att flytta upp.

Nej nu måste jag rycka upp mig, peace




Segpanna

Jag är hemma på paus från jobbet, slutade 10 men ska tillbaka snart för att sluta 6.. Hade massor att skriva igår men däckade som vanligt och nu när jag väl ska skriva så, SKRIV TORKA. Känns som att mkt jag skulle vilja skriva om säkert är jävligt trist hehe. Samtidigt känns det som jag pratar med mig själv. Ja som sagt det kommer nog ta mig lite tid det här och komma in i. Iaf så bor vi numera i bredäng efter hjälp guld värd av mamma putte och robert. Det är inte illa och ha 2 st handy men i familjen kan jag säga, både starka och händiga. Så nu har vi en ny tapetserad hall som blev sååååååå fin och sen lådor och säckar i resten av lägenheten. Jag har försökt och göra sovrummet någorlunda "mysigt"  och det funkar faktiskt än så länge.. Väntar nu med spänning på tapetserare som ska komma och fixa resten av lägenheten. Det kan dock ta upp till 1 månad, får veta det i eftermiddag men jag HOPPAS dom kommer den här veckan.. Soffa och annan lyx får vi vänta med tills i mitten på nov när den kommer men i slutändan så kommer nog det här bli fab fab =)

En sak gör mig så himla glad, Johanna sötaste brukar skriva om mig i sin blogg ibland och jag blir lika glatt överraskad varje gång =) att hon tänker på mig och dessutom uttrycker det. Sånt gillar jag! Det gör helt klart min dag =) SÅ det är ju en bra sak med bloggeriet, att man kan berätta att man saknar vissa och tycker om vissa och ÄLSKAR vissa =) spread the love så att säga!

peace out, back to work.

Den bästa


Invigning!

Jaha, nu ska jag alltså försöka mig på detta fenomen blogg. Kan ju inte annat än bli lite små spännande =)

Sitter ensam i vårt flytt kaos då seikou åkt på "dop" Gambi stylee hos någon kompis till honom..Snart kommer Maya dock!! äntligen, 100 år sen sist minst.. Vi ska åka till skäris, ev handla något (lär väl bli hon då jag lär lägga alla mina hårt arbetande pengar på inredning..) och käka. Sen till bredäng och kolla in hur det egentligen ser ut där, har ju köpt soffa (vuxenpoäng) dock utan att mäta (amatör) så jag hoppas på det bästa =) Det kommer nog bli jättefint till slut med nya tapeter och fix, längtar tills det är klart bara!

Det kommer nog ta mig ett tag innan jag kommer in i det här, känns lite halv skumt =) som att skriva dagbok ungefär.. bara det att folk kan läsa, lite halvläskigt ju.. måste akta mig för vad jag skriver =)

Såg massa nya kort på  molly idag, galet hur ett liv kan vara så fint!

Ta hand om er! //Elin


RSS 2.0